Myrmidons Forum
 
HomePortalFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Alchemist Change Job Quest

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Forum Admin
Admin
avatar

Posts : 94
Join date : 2008-02-03

PostSubject: Alchemist Change Job Quest   Sun Feb 10, 2008 7:38 pm

Job Requirement:
Merchant with job level 40 and above.

Change Job Quest:
Alchemist Guild in 7 o'clock direction of Al De Baran(67 55).Talk to NPC following the numerical order to perform job change.


Parmry Gianino
alde_alche (27, 185)


Alchemist Guidsman, Parmy Gianino (alde_alche 27 185)
1. Talk to him when you reach the Alchemist Guild in Al De Baran.
2.After you have filed your application for the job upgrade, he will ask you to pay 50,000 zeny and bring him a few items.

NOTE:
If you have an Old Magic Book and Hammer of Blacksmith with you, you can choose not to clooect the items however player need to pay the 50,000zeny also.



Rasputin Gregory
alde_alche (175, 107)


After settling the Registration, you will be directed to see Lapuchin. Go down the stair to the left and go to the lower right basement room to find him.

Inside the room is Fastisious Alchesmit, Greory Lapuchin. He does not approve of light-hearted applicants and administers a vicious mathematics test to weed out the slackers. If yo are truly determined to be an Alchemist, choose to take his test.

NOTE:
He will not ask you to answer his questions if player is performing Job Upgrade at job level 50 .


There are three possible test sets.

Test Set 1:
1. 12 + 23 + 34 + 45 = ?
Answer: 114

2. 1,000 - 36 - 227 - 348 = ?
Answer: 389

3. 14 * 17 * 3 = ?
Answer: 714

4. 9,765 / 3 / 5 / 7 = ?
Answer: 93

5. (47 * 28 ) - (1,376 / 4) = ?
Answer: 972

6. (2646 / 7) + (13 * 28) = ?
Answer: 742

7. If you are on 24% discount, what is the total price of 12 red potions 5 wings of flies and 1 wing of butterfly?
Answer: 909

8. What is the total weight of 3 Scimiters, 1 Helm and 1 Coat?
Answer: 450

9. What's the sum of the defense of a Beretta, a Mantle, a Phantom of Opera, a Ribbon, a Muffler, a Boots and a Ear Muffs?
Answer: 20

10. How much zenny will you earn if you buy 5 Helms with 24% Discount and sell them at 20% of the original price?
Answer: 8800

Test Set 2:
1. 13 + 25 + 37 + 48 = ?
Answer: 123

2. 1000 - 58 - 214 - 416 = ?
Answer: 312

3. 12 * 24 * 3 = ?
Answer: 864

4. 10530 / 3 / 5 / 2 = ?
Answer: 351

5. (35 * 19) - (1792 / 7) = ?
Answer: 409

6. (2368 / 8) + (24 * 17) = ?
Answer: 704

7. (2646 / 7) + (13 * 28) = ?
Answer: 742

8. If buying at a 24% discount, what is the total price of 15 Green Potions, 6 Magnifiers and 4 Traps?
Answer: 934

9. What is the total weight of 3 Ring Pommel Sabers, 4 Caps and 2 Boots?
Answer: 550

10. What is the total defense of a Buckler, a Coat, a Gast Mask, a Queen Ribbon, a Cute Ribbon, a Sakkat and a Glasses?
Answer: 16

11. How much zeny will you earn if you buy 3 Tights with 24% discount and sell them at 20% of the original price?
Answer: 8520

Test Set 1:
1. 12 + 23 34 + 45 = ?
Answer:

2.
Answer:

3.
Answer:

4.
Answer:

5.
Answer:

6.
Answer:

7.
Answer:

8.
Answer:

9.
Answer:

10.
Answer:

If you make a single mistake on the test, you will fail. If you pass, however, Lapuchin will acknowledge that you have some ability, and you will send you to the next room to learn from Darcya.


Darwin
alde_alche.gat (13, 15)


NOTE:
For shortcuts follow this instruction
If you bring and give him (Darwin) an Illusion Flower before he begins the lecture, you will automatically pass the Alchemy Exam, no question ask. Just proceed to Vincent Carcialo on the second flow and you can change job.



Vincent Carsciallo
alde_alche (101, 184)
Back to top Go down
View user profile http://myrmidons.forumotion.com
 
Alchemist Change Job Quest
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Change shaft - Advice pls
» How To Change Colors or Touch Up Paint Fill on Golf Clubs.
» 200 exc piston change
» Time to change the timing chain?
» How often do you change your golf shoes spikes?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Myrmidons :: Ragnarok Academy :: Money Maker-
Jump to: